Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ VІІІ  СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

від    2021 року                                                                        № 14/

с. Гатне

 

Про внесення змін у додатку 2  до Програми соціальної підтримки малозабезпечених верст населення  Гатненської  сільської ради «Турбота» на 2021 рік

  

         Відповідно до  ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  розглянувши пропозицію комісії виконавчого комітету з питань соціального захисту населення про надання матеріальної допомоги  жителям громади до  Дня вшанування учасників ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС,  Гатненська сільська ради ВИРІШИЛА:
  1. Внести зміни у  додатку 2 до Програми соціальної підтримки малозабезпечених верст населення  Гатненської  сільської ради «Турбота» на 2021 рік, а саме:
    • Додаток 2 доповнити пунктом 61:
« 61. Матеріальна допомога громадянам також надається за клопотанням (пропозиціями) комісії виконавчого комітету з питань соціально захисту населення до свят, днів пам’яті  та пам’ятних дат передбачених в додатку 1 до Програми «Заходи по реалізації програми соціальної підтримки малозабезпечених верст населення  Гатненської  сільської ради «Турбота» на 2021 рік».
  • Абзац 8 пункту 9 викласти в редакції:
« - Учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС та вдовам ліквідаторів аварії на ЧАЕС - до 3000,00   грн. (26 квітня; 14 грудня)».
  • Абзац 2 пункту 11 викласти в редакції:
« - особа протягом поточного року вже отримувала одноразову матеріальну  допомогу за заявою з коштів сільського бюджету (крім  матеріальної допомоги наданої на підставі п. 6.1 цього додатку»
  1. Головному бухгалтеру  Гуріненко М.О. провести видатки за рахунок коштів загального фонду.
  • Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань планування бюджету, фінансів, податкової політики, соціально-економічного розвитку та інвестицій (голова комісії – Січкаренко Л.М.)
  Сільський голова                                                    Олександр ПАЛАМАРЧУК
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-