Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ

ПРОЕКТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від 04 листопада 2021 року                                                                           № 14/

с. Гатне

 Про передачу на баланс Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги Гатненської сільської ради" майна, основних засобів та матеріально технічної бази

Відповідно до Бюджетного кодексу України, ст. 16, 25, 26, 59, 60 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, , Гатненська сільська рада

 ВИРІШИЛА:

 
  1. Передати безоплатно з балансу Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області на баланс Комунального некомерційного підприємства "Центр первинної медико-санітарної допомоги Гатненської сільської ради" (код ЄДРПОУ 43935001) закріплене за вищевказаним закладом майно та товарно-матеріальні цінності.
  2. Доручити відділу бухгалтерського обліку та звітності підготувати Акти прийому-передачі майна, основних засобів та матеріально технічної бази закладу, вказаного в п.1 даного рішення.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань планування бюджету, фінансів, податкової політики, соціально-економічного розвитку та інвестицій соціально-гуманітарних питань (Січкаренко Л.М.)
  Сільський голова                                                      Олександр ПАЛАМАРЧУК  
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-