Рада

  

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ VІІІ  СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

від 04 листопада 2021 року                                                                        № 14/

с. Гатне

Про внесення змін до Структури, загальної чисельності та переліку штатних посад Управління освіти Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області та затвердження штатного розпису відповідно до змін

    Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  розглянувши доповідну записку начальника Управління освіти Олійник Л.В. щодо внесення змін до структури та загальної чисельності Управління освіти,  з метою раціонального розподілу функціональних обов’язків працівників Управління освіти Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:
  1. Внести зміни до Структури, загальної чисельності та переліку штатних одиниць  Управління  освіти Гатненської сільської  ради на 2021 рік у кількості 5,0 штатних одиниць  додаток №1, станом на 01.11.2021 року.
  2. Затвердити штатний розпис Управління  освіти Гатненської сільської ради на 2021 рік згідно з додатком №2, станом на 01.11.2021 року.
  3. Бухгалтерії Гатненської сільської ради забезпечувати фінансування на утримання Управління освіти Гатненської сільської ради на 2021 рік згідно чинного законодавства України.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови Ляшук С.М
  Сільський голова                                                   Олександр ПАЛАМАРЧУК  
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-