Рада

   ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ VІІІ  СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 04 листопада 2021 року                                                                       №  14/ с. Гатне     Про внесення змін до Статутів  Комунальних підприємств та Громадських формувань  Гатненської сільської ради   Відповідно до частини першої статті 144 Конституції України, глави 7 Цивільного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, громадських формувань», Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо визначення територій та адміністративних центрів територіальних громад», Постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів» та наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 26 серпня 2020 року №290 «Про затвердження Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад» (зі змінами), з метою приведення юридичних адрес комунальних підприємств та громадських формувань Гатненської територіальної громади до вимог чинного законодавства, Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Внести зміни у відомості про юридичну адресу Громадського формування «Віта-Захист», а саме: Києво-Святошинський район змінити на Фастівський район.
  2. Внести зміни у відомості про юридичну адресу КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ГАТНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ», а саме: Києво-Святошинський район змінити на Фастівський район.
  3. Затвердити Статут Громадського формування «Віта-Захист», в новій редакції, що додається.
  4. Затвердити Статут КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ГАТНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ», в новій редакції, що додається.
  5. Керівникам КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ ГАТНЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ» та Громадського формування «Віта-Захист» в установленому законодавством порядку забезпечити державну реєстрацію внесення змін до відомостей про юридичну особу.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань планування бюджету, фінансів, податкової політики, соціально-економічного розвитку та інвестицій (Січкаренко Л.М.).
  Сільський голова                                                   Олександр ПАЛАМАРЧУК
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-