Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯVІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 08.10.2021 року                                                                                     № 13/100 с. Гатне   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки у власність гр. Лещенко Світлані Миколаївні, Мороз Наталії Миколаївні та Петренку Богдану Анатолійовичу   Розглянувши клопотання громадян України Лещенко Світлани Миколаївни, Мороз Наталії Миколаївни та Петренка Богдана Анатолійовича (вх. № Л-574 від 21.09.2021 року) та подані матеріали, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись статтями 40, 121, 122, 123 та розділом X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, ст. 55 ЗУ «Про землеустрій», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянам України Лещенко Світлані Миколаївні, Мороз Наталії Миколаївні та Петренку Богдану Анатолійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована за адресою: Київська область, Фастівський район, с. Віта-Поштова, вул. Звенигородська, 84.
  2. Передати у приватну власність громадянам України Лещенко Світлані Миколаївні, Мороз Наталії Миколаївні та Петренку Богдану Анатолійовичу земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2500 га кадастровий номер 3222481201:01:012:0054, що розташована за адресою: Київська область, Фастівський район, с. Віта-Поштова, вул. Звенигородська, 84.
  -2-  
  1. Віднести земельну ділянку до категорії земель – землі житлової та громадської забудови.
  2. Доручити відділу земельних відносин, містобудування та архітектури внести зміни в облікову документацію.
  3. Відділу земельних відносин, містобудування та архітектури забезпечити передачу завіреної копії цього рішення Державному кадастровому реєстратору у п’ятиденний термін з дати його прийняття.
  4. Право власності на земельну ділянку зареєструвати в порядку, визначеному чинним законодавством.
    Сільський голова       
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-