Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТРИНАДЦЯТА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 08 жовтня 2021 року                                                                        № 13/ с. Гатне   Про внесення змін до рішення «Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в дошкільному навчальному закладі «Дитячому садку «Умка» Гатненської сільської ради у 2021 році»   Відповідно до законів України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про дошкільну освіту”, “Про державну допомогу сім’ям із дітьми”, „Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям”, Бюджетного кодексу України, наказу Міністерства освіти і науки України від 21.11.2002 № 667 „Про затвердження Порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах”,  розглянувши клопотання завідуючої КЗ "Гатненський заклад дошкільної освіти "Умка" Кривошапко С.О. з метою організації харчування дітей у дошкільному закладі, Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА:
  1. Внести зміни в рішення другої сесії Гатненської сільської ради від 17 грудня 2020 року № 2/2-12 «Про встановлення батьківської плати за харчування дітей в дошкільному навчальному закладі «Дитячому садку «Умка» Гатненської сільської ради у 2021 році», а саме:
    • Пункт 2. рішення викласти в редакції:
Зменшити на 50% розмір плати за харчування дітей для батьків або осіб, які їх замінюють, у сім’ях у яких троє та більше дітей до 18 років та для для батьків, які працюють у закладі дошкільної освіти КЗ «Гатненський ЗДО «Умка».
  • Пункт 3. рішення викласти в редакції:
Звільнити від плати за харчування дітей у ДНЗ:
  • батьків або осіб, які їх замінюють із малозабезпечених сімей, яким призначена державна соціальна допомога відповідно до Закону України "Про  державну соціальну допомогу малозабезпеченим  сім'ям";
  • батьків або осіб, які їх замінюють, дітям з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім’ях;
  • батьків, які є учасниками бойових дій.
  • батьків або осіб, які їх замінюють з числа внутрішньопереміщених осіб чи дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнний дій і збройних конфліктів.
  1. Бухгалтеру КЗ "Гатненський заклад дошкільної освіти "Умка" прийняти це рішення для керівництва в роботі.
  2. Це рішення набирає чинності з _____________
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань освіти, науки, культури, духовності, історії, та туризму (Вахненко В.В.)
  Сільський голова                                                  Олександр ПАЛАМАРЧУК            
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-