Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДВАНАДЦЯТА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 26 серпня 2021 року                                                                        №12/166 с. Гатне   Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Осадчій Аллі Володимирівні   Розглянувши клопотання громадянина України Осадчої Алли Володимирівни (вх. № О-260 від 23.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та подані матеріали, враховуючи висновок постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології та керуючись ст. 12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА:
  1. Надати громадянину України Осадчій Аллі Володимирівні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на території с. Юрівка, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Роботи з розроблення проекту розпочати після укладання договору із юридичною (фізичною) особою, яка у відповідності до Закону України «Про землеустрій» є розробником документації із землеустрою.
  3. Зміст проекту землеустрою повинен відповідати вимогам ст. 50 Закону України «Про землеустрій».
  4. Погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність протягом 12 місяців з дня набрання чинності даного рішення направити до Гатненської сільської ради на затвердження.
  5. Приступати до використання земельної ділянки до встановлення її меж в натурі (на місцевості), одержання документа, що посвідчує право на неї, та державної реєстрації забороняється.
  Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-