Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДВАНАДЦЯТА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 26 серпня 2021 року                                                                        №12/174 с. Гатне   Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Котирлу Володимиру Олександровичу та Котирло Катерині Фоківні   Розглянувши клопотання громадян України Котирла Володимира Олександровича та Котирло Катерини Фоківни (вх. № К-410 від 25.06.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та подані матеріали, враховуючи висновок постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології та керуючись ст. 12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА:
  1. Надати громадянам України Котирлу Володимиру Олександровичу та Котирло Катерині Фоківні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0314 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на території Гатненської сільської ради, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Роботи з розроблення проекту розпочати після укладання договору із юридичною (фізичною) особою, яка у відповідності до Закону України «Про землеустрій» є розробником документації із землеустрою.
  3. Зміст проекту землеустрою повинен відповідати вимогам ст. 50 Закону України «Про землеустрій».
  4. Погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність протягом 12 місяців з дня набрання чинності даного рішення направити до Гатненської сільської ради на затвердження.
  5. Приступати до використання земельної ділянки до встановлення її меж в натурі (на місцевості), одержання документа, що посвідчує право на неї, та державної реєстрації забороняється.
  Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-