Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДЕСЯТА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я 08 липня 2021 року                                                                           № 10/92 с. Гатне   Про внесення змін до рішення про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кондюк Н.Т. Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12, 81, 116 Земельного Кодексу України, розглянувши заяви громадян та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Внести зміни в мотивувальній частині рішення Гатненської сільської ради № 69 від 11.02.2021, виключивши таку частину речення «а саме земельна ділянка знаходиться за межами населеного пункту с. Юрівка».
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.
    Сільський голова                                                                Олександр ПАЛАМАРЧУК    
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-