Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ДЕВ’ЯТА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 02 червня 2021року                                                                        №9/77 с. Гатне   Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Іванову Сергію Олександровичу   Розглянувши клопотання громадянина України Іванова Сергія Олександровича (вх. № І-185 від 24.03.2021 року) щодо надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та подані матеріали, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись ст.21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 50 Закону  України «Про землеустрій», ст. 92, 123 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Надати дозвіл громадянину України Іванову Сергію Олександровичу на розроблення детального плану території земельної ділянки площею 0,6686 га, за адресою: с. Юрівка, вул. Набережна, 16, Києво-Святошинського району, Київської області, з метою отримання містобудівних умов для нового нового будівництва виробничо-складської будівлі з допоміжними будівлями та спорудами.
1.1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію зпитань земельних відносин, будівництва та архітектури.
  1. Надати громадянину України Іванову Сергію Олександровичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,6686 га для будівництва та обслуговування виробничих будівель та споруд, що розташована за адресою: с. Юрівка, вул. Набережна, 16, Києво-Святошинського району, Київської області.
2.1 Віднести Роботи з розроблення проекту розпочати після укладання договору із юридичною (фізичною) особою, яка у відповідності до Закону України «Про землеустрій» є розробником документації із землеустрою.   -2-   2.2 Зміст проекту землеустрою повинен відповідати вимогам ст. 50 Закону України «Про землеустрій». 2.3 Погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність протягом 12 місяців з дня набрання чинності данного рішення направити до Гатненської сільської ради на затвердження. 2.4 Приступати до використання земельної ділянки до встановлення її меж в натурі (на місцевості), одержання документа, що посвідчує право на неї, та державної реєстрації забороняється.     Сільський голова                                              Олександр ПАЛАМАРЧУК      
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-