Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВОСЬМА позачергова СЕСІЯ VІІІ  СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 13 травня 2021 року                                                                         №  8/72 с. Гатне   Про внесення змін до детального плану території «В межах вул. Леніна, Симоненка, Ботанічної, Берегової, Петровського та існуючої житлової забудови пров. Амбулаторного в с.Гатне Києво-Святошинського району Київської області (коригування)»   Розглянувши колективне звернення депутатів Гатненської сільської ради 8-го скликання про необхідність внесення змін до містобудівної документації - Детального плану території «В межах вул. Леніна, Симоненка, Ботанічної, Берегової, Петровського та існуючої житлової забудови вздовж пров. Амбулаторного в с.Гатне Києво-Святошинського району Київської області (коригування)», затвердженого рішенням 26 сесії Гатненської сільської ради 7-го скликання від 18.01.2018 року № 13, у зв’язку з тим, що даний детальний план порушує діючі державні будівельні норми України, що регламентують багатоповерхові забудови населених пунктів, вбачається значне перевищення щільності проживаючого населення на гектар, що розраховано даним детальним планом, а також відсутність необхідної соціальної інфраструктури, такої як шкільних та дошкільних навчальних закладів, що є вкрай необхідним для забезпечення населення відповідною освітою, враховуючи велику історико-культурну та археологічну цінність даної території, з метою забезпечення реалізації місцевих інтересів Гатненської територіальної громади, вирішення інженерних питань та приведення містобудівної документації у відповідність до вимог чинного законодавства України, керуючись положеннями ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 5.1. Наказу Мінрегіону № 290 від 16.11.2011 року  «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія Гатненської сільської ради ВИРІШИЛА:
  1. Внести зміни до Детального плану території «В межах вул. Леніна, Симоненка, Ботанічної, Берегової, Петровського та існуючої житлової
-2- забудови пров. Амбулаторного в с.Гатне Києво-Святошинського району Київської області (коригування)», затвердженого рішенням 26 сесії Гатненської сільської ради 7-го скликання від 18.01.2018 року № 13.
  1. Визначити Виконавчий комітет Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області замовником розроблення проекту містобудівної документації змін до Детального плану території «В межах вул. Леніна, Симоненка, Ботанічної, Берегової, Петровського та існуючої житлової забудови вздовж пров. Амбулаторного в с.Гатне Києво-Святошинського району Київської області (коригування)», затвердженого рішенням 26 сесії Гатненської сільської ради 7-го скликання від 18.01.2018 року № 13.
  1. Уповноважити сільського голову Паламарчука О.І. сформувати завдання на розроблення містобудівної документації проекту змін до Детального плану території «В межах вул. Леніна, Симоненка, Ботанічної, Берегової, Петровського та існуючої житлової забудови вздовж пров. Амбулаторного в с.Гатне Києво-Святошинського району Київської області (коригування)», затвердженого рішенням 26 сесії Гатненської сільської ради 7-го скликання від 18.01.2018 року № 13 та укласти відповідний договір з виконавцем.
  2. Фінансування робіт здійснити у порядку, передбаченому Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» за рахунок коштів бюджету Гатненської сільської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології (голова Вітенко С.М.)
  Сільський голова                                               Олександр ПАЛАМАРЧУК    
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-