Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВОСЬМА позачергова СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 13 травня 2021 року                                                                       № 8/7 с. Гатне   Про відмову у наданні в оренду/користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Лазебнику Миколі Миколайовичу Розглянувши клопотання громадянина України Лазебника Миколи Миколайовича (вх. № Л-276 від 29.04.2021 року) щодо надання в оренду/користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Шевченка в с. Юрівка, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить вимогам п. 1 ст. 134 Земельного кодексу України, а саме земельні ділянки комунальної власності або права на них (оренда, суперфіцій, емфітевзис), у тому числі з розташованими на них об’єктами нерухомого майна державної або комунальної власності, підлягають продажу окремими лотами на конкурентних засадах (земельних торгах), сесія Гатненської сільської ради   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Лазебнику Миколі Миколайовичу (вх. № Л-276 від 29.04.2021 року) щодо надання в оренду/користування земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства по вул. Шевченка в с. Юрівка, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                             Олександр ПАЛАМАРЧУК    
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-