Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від  травня 2021 року                                                                       №  с. Гатне Про виділення коштів на фінансове забезпечення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Вишневої міської ради Бучанського району Київської області для забезпечення прав дітей віком від 2 до 18 років з особливими освітніми потребами, які проживають на території Гатненської територіальної громади   Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про дошкільну освіту», Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 545, з метою забезпечення прав дітей з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти та на виконання Комплексної програми розвитку освіти Гатненської територіальної громади на 2021 р., Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА:
  1. Надати субвенцію на фінансове забезпечення комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр” Вишневої міської ради Бучанського району Київської області з питань забезпечення прав дітей віком від 12 до 18 років з особливими освітніми потребами, які проживають на території Гатненської територіальної громади.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань планування бюджету, фінансів, податкової політики, соціально-економічного розвитку та інвестицій (Січкаренко Л.М.)
 Сільський голова                                                Олександр ПАЛАМАРЧУК  
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-