Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від   травня 2021 року                                                                       №   с. Гатне Про надання АТ «Київоблгаз» на праві господарського відання газових мереж, об’єктів та споруд на них З метою забезпечення ефективного використання, цільової та безаварійної експлуатації газових мереж, об’єктів та споруд на них, які є комунальною власністю територіальної громади Гатненської сільської ради, поліпшення надання населенню послуг з газопостачання та приєднання до газорозподільних мереж, посилення економічних основ місцевого самоврядування, керуючись нормами ст.60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст. 136 Господарського кодексу України, постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 30.09.2015 р. №2494 «Про затвердження Кодексу газорозподільної системи», Гатненська сільська рада В И Р І Ш И Л А:
  1. Передати АТ «Київоблгаз» на праві господарського відання газові мережі, об’єкти та споруди на них, наведені в додатках до даного рішення.
  2. Укласти з АТ «Київоблгаз»  договір на господарське відання газовими мережами, об’єктами та спорудами на них, наведеними в додатках до даного рішення, згідно з Типовим договором на господарське відання складовими газорозподільної системи затвердженими постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 30.09.2015 р. №2494.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника сільського голови Вітенка С.М.
Сільський голова                                               Олександр ПАЛАМАРЧУК
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-