Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                           № 7/222 с.Гатне Про внесення змін до Детального плану території багатоквартирної житлової та громадської забудови в с. Гатне на території Гатненської сільської ради  Києво-Святошинського району Київської області   Розглянувши колективне депутатське звернення депутатів Гатненської сільської ради 8-го скликання про необхідність внесення змін до містобудівної документації - Детального плану території багатоквартирної житлової та громадської забудови в с. Гатне на території Гатненської сільської ради  Києво-Святошинського району Київської області, затвердженого рішенням Гатненської сільської ради 7-го скликання від 20.12.2016 року № 99, з метою забезпечення реалізації місцевих інтересів Гатненської територіальної громади, вирішення інженерних питань та приведення містобудівної документації у відповідність до вимог чинного законодавства України, керуючись положеннями ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п. 5.1. Наказу Мінрегіону № 290 від 16.11.2011 року  «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА:
  1. Внести зміни до Детального плану території багатоквартирної житлової та громадської забудови в с. Гатне на території Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, затвердженого рішенням Гатненської сільської ради 7-го скликання від 20.12.2016 року № 99.
  2. Визначити Виконавчий комітет Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області замовником розроблення проекту містобудівної документації змін до Детального плану території багатоквартирної житлової та громадської забудови в с. Гатне на території Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, затвердженого рішенням Гатненської сільської ради 7-го скликання від 20.12.2016 року № 99.
  -2-
  1. Уповноважити сільського голову Паламарчука О.І. сформувати завдання на розроблення містобудівної документації проекту змін до Детального плану території багатоквартирної житлової та громадської забудови в с. Гатне на території Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, затвердженого рішенням Гатненської сільської ради 7-го скликання від 20.12.2016 року № 99 та укласти відповідний договір з виконавцем.
  2. Фінансування робіт здійснити у порядку, передбаченому Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» за рахунок коштів бюджету Гатненської сільської ради.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології (голова Вітенко С.М.)
  Сільський голова                                               Олександр ПАЛАМАРЧУК  
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-