Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/22 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на правах оренди ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» по вул. Шевченка в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області Розглянувши клопотання ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» (вх..511 від 19.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у користування на правах оренди терміном на 49 років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії земельної ділянки орієнтовною площею 0,0015 га земельної ділянки орієнтовною площею 0,0011 га, під розміщення 2 опор ПЛЗ-10кВ по вул. Шевченка в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме з доданих до клопотання графічних матеріалів не можливо ідентифікувати місце розташування земельних ділянок, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у користування на правах оренди терміном на 49 років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії земельної ділянки орієнтовною площею 0,0015 га земельної ділянки орієнтовною площею 0,0011 га, під розміщення 2 опор ПЛЗ-10кВ по вул. Шевченка в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
-2-
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                                      Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/23 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування на правах оренди ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» вул. Підлісна в с. Гатне Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області   Розглянувши клопотання клопотання ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у користування на правах оренди терміном на 49 років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії земельної ділянки орієнтовною площею 0,0004 га земельної ділянки орієнтовною площею 0,0004 га, під розміщення 2 опор ПЛЗ-10кВ по вул. Підлісна в с. Гатне Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме з доданих до клопотання графічних матеріалів не можливо ідентифікувати місце розташування земельних ділянок, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у користування на правах оренди терміном на 49 років для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії земельної ділянки орієнтовною площею 0,0004 га земельної ділянки орієнтовною площею 0,0004 га, під розміщення 2 опор ПЛЗ-10кВ по вул. Підлісна в с. Гатне Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
  -2-
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/24 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Омельяненку А.О. Розглянувши клопотання Омельяненка Андрія Олексійовича (вх№О-241 від 23.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Омельяненку Андрію Олексійовичу в наданні дозволу на проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                                Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/25 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Скворцову І.М. Розглянувши клопотання громадянина України Скворцова Ігоря Миколайовича (вх№С-222 від 18.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить абз. а), п. 4 ст.83 Земельного кодексу України, а саме, до земель комунальної власності, які не можуть передаватись у приватну власність, належать землі загального користування населених пунктів (майдани, вулиці, проїзди, шляхи, набережні, пляжі, парки, сквери, бульвари, кладовища, місця знешкодження та утилізації відходів тощо), враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:
  1. Відмовити громадянину України Скворцову Ігорю Миколайовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                                Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/26 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Логінову Д.І. Розглянувши клопотання громадянина України Логінова Давіда Ігоровича (вх№Л-221 від 18.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,101 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Салютна в с. Гатне,  Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Логінову Давіду Ігоровичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,101 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Салютна в с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                                Олександр ПАЛАМАРЧУК   ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/27 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Удовенку А.Л. Розглянувши клопотання громадянина України громадянина України Удовенко Андрія Леонідовича (вх№У-199 від 15.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1070,31 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, а подане клопотання суперечить ст.118 Земельного Кодексу України, а саме, в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Удовенку Андрію Леонідовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1070,31 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/28 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Удовенку А.Л. Розглянувши клопотання громадянина України громадянина України Удовенко Андрія Леонідовича (вх№У-195 від 15.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1596,34м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, а подане клопотання суперечить ст.118 Земельного Кодексу України, а саме, в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Удовенку Андрію Леонідовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1596,34м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/29 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Удовенку А.Л. Розглянувши клопотання громадянина України громадянина України Удовенко Андрія Леонідовича (вх№У-196 від 15.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1510,28 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить ст.118 Земельного Кодексу України, а саме, в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Удовенку Андрію Леонідовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1510,28 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/30 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Удовенку А.Л. Розглянувши клопотання громадянина України громадянина України Удовенко Андрія Леонідовича (вх№У-200 від 15.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 875,9м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить ст.118 Земельного Кодексу України, а саме, в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Удовенку Андрію Леонідовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 875,9 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/31 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Удовенку А.Л. Розглянувши клопотання громадянина України (вх№У-201 від 15.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1047,03 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить ст.118 Земельного Кодексу України, а саме, в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Удовенку Андрію Леонідовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1047,03 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/32 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Удовенку А.Л. Розглянувши клопотання громадянина України Удовенко Андрія Леонідовича (вх№У-202 від 15.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 915,06 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, а подане клопотання суперечить ст.118 Земельного Кодексу України, а саме, в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Удовенку Андрію Леонідовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 915,06 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/33 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Котрязі А.А. Розглянувши клопотання громадянина України Котряги Артема Андрійовича (вх№К-359 від 17.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1131 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Котрязі Артему Андрійовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1131 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/34 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Котрязі А.А. Розглянувши клопотання громадянина України Котряги Артема Андрійовича (вх№К-309 від 09.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1131 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Котрязі Артему Андрійовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1131 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/35 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Котрязі А.А. Розглянувши клопотання громадянина України Котряги Артема Андрійовича (вх№К-309 від 09.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1131 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Котрязі Артему Андрійовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1131 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/36 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Музичук Ю.А. Розглянувши клопотання громадянки України Музичук Юлії Анатоліївни (вх№М-294 від 04.03.2021 року), про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1700 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Музичук Юлії Анатоліївні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1700 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/37 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Тищенку Я.В. Розглянувши клопотання громадянина України Тищенко Ярослава Володимировича (вх№Т-274 від 02.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,2490 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Тищенку Ярославу Володимировичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,2490 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/38 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дзюбенку Д.М. Розглянувши клопотання громадянина України Дзюбенка Дмитра Мирославовича (вх№Д-192 від 12.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1194,25 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, а подане клопотання суперечить ст.118 Земельного Кодексу України, а саме, в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Дзюбенку Дмитру Мирославовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1194,25 м2 яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/39 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дзюбенку Д.М. Розглянувши клопотання громадянина України Дзюбенка Дмитра Мирославовича (вх№Д-191 від 12.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею орієнтованою площею 1139,82 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, а подане клопотання суперечить ст.118 Земельного Кодексу України, а саме, в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Дзюбенку Дмитру Мирославовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1139,82 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/40 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дзюбенку Д.М. Розглянувши клопотання громадянина України Дзюбенка Дмитра Мирославовича (вх№Д-190 від 12.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею орієнтованою площею 1550,67 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, а подане клопотання суперечить ст.118 Земельного Кодексу України, а саме, в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Дзюбенку Дмитру Мирославовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1550,67 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/41 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дзюбенку Д.М. Розглянувши клопотання громадянина України Дзюбенка Дмитра Мирославовича (вх№Д-189 від 12.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1046,35 м2, яка розташована на території с. Гатне,  Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, а подане клопотання суперечить ст.118 Земельного Кодексу України, а саме, в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Дзюбенку Дмитру Мирославовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 1046,35 м2, яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                         №7/42 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гриценку Ю.А. Розглянувши клопотання громадянина України Гриценка Юрія Анатолійовича (вх№Г-180 від 11.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд яка розташована по вул. Б. Хмельницького на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Гриценка Юрія Анатолійовича в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд яка розташована по вул. Б. Хмельницького на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/43 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Беренгович М.В. Розглянувши клопотання громадянки України Беренгович Майі Василівни (вх№Б-181 від 11.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1202 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Беренгович Майі Василівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1202 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/44 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Беренгович О.М. Розглянувши клопотання громадянки України Беренгович Ольги Миколаївни (вх№Б-182 від 11.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1397 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Беренгович Ользі Миколаївні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1397 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд яка розташована на території с. Гатне, Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/45 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Третяк В.С. Розглянувши клопотання громадянки України Третяк Вероніки Сергіївни (вх№Т-169 від 09.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Третяк Вероніці Сергіївні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/46 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Чабака В.А. Розглянувши клопотання громадянина України Чабака Владислава Анатолійовича (вх№Ч-170 від 09.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтованою площею 0,1000 га, яка розташована по вул. Зоряна на території с. Гатне Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА: 1.Відмовити громадянину України Чабака Владиславу Анатолійовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована по вул. Зорана, на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/47 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мельничук Д.С. Розглянувши клопотання громадянина України Мельничука Дениса Сергійовича (вх№М-167 від 09.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтованою площею від 0,1400 га до 0,1500 га, яка розташована на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Мельничуку Денису Сергійовичу дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею від 0,1400 га до 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована по вул. Зорана, на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/48 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Радченко О.Г. Розглянувши клопотання громадянина України Радченко Олени Георгіївни (вх№Р-330 від 10.03.2021 від 10.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва, яка розташована на території с. Гатне Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Радченко Олені Георгіївні дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1200 га для ведення садівництва, яка розташована на території с. Гатне Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/49 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Радченко О.Г. Розглянувши клопотання громадянки України громадянки України Радченко Олени Георгіївни (вх№Р-326 від 10.03.2021 від 10.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1000 га для індивідуального дачного будівництва, яка розташована на території с. Гатне Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Радченко Олені Георгіївні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1000 га для індивідуального дачного будівництва, яка розташована на території с. Гатне Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/50 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Радченку В.В. Розглянувши клопотання громадянина України Радченко Віталія Валерійовича (вх№Р-327 від 10.03.2021 від 10.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1000 га для ведення садівництва, яка розташована на території с. Гатне Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документаціїї, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Радченку Віталію Валерійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1000 га для ведення садівництва, яка розташована на території с. Гатне Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/51 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ковбасенко Н.О. Розглянувши клопотання громадянки України Ковбасенко Наталії Олександрівни (вх№К-331 від 10.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1140 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Ковбасенко Наталії Олександрівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,1140 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/52 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Власюк І.С. Розглянувши клопотання громадянина України Власюк Івана Сергійовича (вх№В-342 від 12.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що знаходиться на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме в клопотанні не вказано орієнтовний розмір земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології,керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Власюк Івану Сергійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/53 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дзюбенко Д.М. Розглянувши клопотання громадянина України Дзюбенка Дмитра Мирославовича (вх№Д-193 від 12.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1404,35 м2, що знаходиться на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Дзюбенку Дмитру Мирославовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1404,35 м2, що знаходиться на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/54 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ременєвій О.П. Розглянувши клопотання громадянки України Ременєвої Олени Петрівни (вх№Р-255 від 25.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1368,83 м2, що знаходиться на території с. Віта Поштова Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Дзюбенку Дмитру Мирославовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1404,35 м2, що знаходиться на території с. Гатне Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/55 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ременєвій О.П. Розглянувши клопотання громадянки України Ременєвої Олени Петрівни (вх№Р-251 від 24.02.12021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1469,82м2, що знаходиться на території с. Юрівка Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Ременєвій Олені Петрівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1469,82 м2, що знаходиться на території с. Юрівка Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/56 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ременєвій О.П. Розглянувши клопотання громадянки України Ременєвої Олени Петрівни (вх№Р-251 від 24.02.12021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1469,82м2, що знаходиться на території с. Юрівка Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Ременєвій Олені Петрівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1469,82 м2, що знаходиться на території с. Юрівка Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/57 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ременєвій О.П. Розглянувши клопотання громадянки України Ременєвої Олени Петрівни (вх№Р-250 від 24.02.12021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1140,24 м2, що знаходиться на території с. Юрівка Києво-Святошинського району, Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме в клопотанні не вказано цільове призначення земельної ділянки, не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Ременєвій Олені Петрівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1140,24 м2, що знаходиться на території с. Юрівка Києво-Святошинського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/58 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Радченко О.Г.   Розглянувши клопотання громадянки України Радченко Олена Георгіївна (вх№Р-324 від 10.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів, що розташована на території с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського (колишній Києво-Святошинський) району, Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Радченко Олені Георгіївні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів, що розташована на території с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського (колишній Києво-Святошинський) району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/59 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Радченку В.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Радченко Віталія Валерійовича (вх№Р-322 від 10.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів, що розташована на території с. Юрівка Гатненськрої сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський), Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Радченко Віталію Валерійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0100 га для будівництва індивідуальних гаражів, що розташована на території с. Юрівка Гатненськрої сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК   ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/60 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гриценку Ю.А.   Розглянувши клопотання громадянина України Гриценка Юрія Анатолійовича (вх№Г-179 від 11.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1400 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вул.. Гайова на території с. Юрівка Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам с. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоди землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА: 1.Відмовити громадянину України Гриценку Юрію Анатолійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1400 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована по вул. Гайова на території с. Юрівка Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/61 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Захарову Д.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Захарова Дмитра Володимировича (вх№З-249 від 24.02.2021року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1,3000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташована на території Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Захарову Дмитру Володимировичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1,3000 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташована на території Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/62 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Захарову Д.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Захарова Дмитра Володимировича (вх№З-248 від 24.02.2021року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею до 0,1500 га будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території  Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Захарову Дмитру Володимировичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею до 0,1500 га будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території  Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/63 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Захаровій Н.В.   Розглянувши клопотання громадянки України Захарової Наталії Василівни (вх№З-247 24.02.2021року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею до 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована що розташована на території с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача Васильківське лісництво, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА: 1.Відмовити громадянці України Захаровій Наталії Василівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею до 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована що розташована на території с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/64 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Федосєєвій В.С.   Розглянувши клопотання громадянки України Федосєєвої Валентини Степанівни (вх№Ф-260 від 26.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2300 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території  с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА: 1.Відмовити громадянці України Федосєєвої Валентині Степанівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею до 0,2300 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території  с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/65 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гончар К.С.   Розглянувши клопотання громадянина України Гончар Костянтина Сергійовича (вх№Г-266 від 01.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2,000 га для ведення особистого селянського господарства, що розташована на території Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Гончар Костянтину Сергійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2,000 га для ведення особистого селянського господарства, що розташована на території Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/66 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гончар К.С.   Розглянувши клопотання громадянина України Гончар Костянтина Сергійовича  (вх№Г-265 від 01.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2300 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Гончар Костянтину Сергійовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2300 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/67 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоній С.В.   Розглянувши клопотання громадянки України Червоної Світлани Валентинівни (вх№Ч-298 від 04.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1444,95 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА: 1.Відмовити громадянці України Червоній Світлані Валентинівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1444,95 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території  с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/68 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоній С.В.   Розглянувши клопотання громадянки України Червоної Світлани Валентинівни (вх№Ч-303 від 04.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1302,81 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА: 1.Відмовити громадянці України Червоній Світлані Валентинівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1302,81 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/69 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоній С.В.   Розглянувши клопотання громадянки України Червоної Світлани Валентинівни (вх№Ч-302 від 04.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1298,73 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА: 1.Відмовити громадянці України Червоній Світлані Валентинівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1298,73 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/70 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоній С.В.   Розглянувши клопотання громадянки України Червоної Світлани Валентинівни (вх№Ч-301 від 04.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1212,23 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА: 1.Відмовити громадянці України Червоній Світлані Валентинівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1212,23 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/71 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Удовенко І.П.   Розглянувши клопотання громадянки України Удовенко Ірини Павлівни (вх№У-198 від 04.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1309,33 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району, Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Удовенко Ірині Павлівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1309,33 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району (колишній Києво-Святошинський район), Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/72 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Удовенко І.П.   Розглянувши клопотання громадянки України Удовенко Ірини Павлівни (вх№У-197 від 04.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1094,69 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території  с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району, Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Удовенко Ірині Павлівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1094,69 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району, Київської област.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/73 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Скворцову І.М.   Розглянувши клопотання громадянина України Скворцова Ігоря Миколайовича (вх№С-205 від 16.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Скворцову Ігорю Миколайовичу у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/74 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Величко В.С.   Розглянувши клопотання громадянки України Величко Вікторії Степанівни (вх№В-357 від 16.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1444,55 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району, Київської області, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні інших осіб, подане клопотання суперечить ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи пропозиції постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА: 1.Відмовити громадянці України Величко Вікторії Степанівні у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею орієнтовною площею 1444,55 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району, Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК   ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМАСЕСІЯVІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               № 7/75 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Федосєєвій В.С.   Розглянувши клопотання громадянкиУкраїниФедосєєвої Валентини Степанівни(вх. № Ф-112 від 23.02.2021 року)про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2300 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Берегова в с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Федосєєвій Валентині Степанівнів наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведенняу власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,2300 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Берегова в с. Віта-ПоштоваКиєво-Святошинського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                  Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               № 7/76 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бородьку В.Ю.   Розглянувши клопотання громадянина України Бородька Владислава Юрійовича (вх. № Б-95 від 16.02.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1016 га на території с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, подане клопотання суперечить вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме у клопотанні не вказане цільове призначення земельної ділянки, не додано згоди землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Бородьку Владиславу Юрійовичув наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведенняу власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1016 га на території с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               № 7/77 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Петровій У.Р.   Розглянувши клопотання громадянки України Петрової Уляни Романівни (вх. №П-151 від 09.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства на території с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, подане клопотання суперечить вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотанняне додано згоди землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Петровій Уляні Романівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведенняу власністьземельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га для ведення особистого селянського господарства на території с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області.
2 Повідомити про це рішення заявника. 3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                  Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/78 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Петровій У.Р.   Розглянувши клопотання громадянки України Петрової Уляни Романівни (вх. № П-150 від 09.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудна території с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить ч. 4 ст. 83 Земельного кодексу України, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Петровій Уляні Романівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведенняу власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудна території с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/79 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Новикову К.О.   Розглянувши клопотання громадянина України Новикова Костянтина Олександровича (вх. № Н-148 від 09.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва на території с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Новикову Костянтину Олександровичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведенняу власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для індивідуального садівництва на території с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/80 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Новикову К.О.   Розглянувши клопотання громадянина України Новикова Костянтина Олександровича (вх. № Н-149 від 09.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2200 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Новикову Костянтину Олександровичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведенняу власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,2200 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудна території с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/81 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Макієвській А.Ю.   Розглянувши клопотання громадянки України Макієвської Анжели Юріївни (вх. № М-139 від 05.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме в клопотанні не вказано орієнтовну площу земельної ділянки, не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Макієвській Анжелі Юріївні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/82 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Сьомічеву О.С.   Розглянувши клопотання громадянина України Сьомічева Олександра Сергійовича (вх. № С-120 від 26.02.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0700 га для ведення особистого селянського господарствапо пров. Кооперативний в с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Сьомічеву Олександру Сергійовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,0700 га для ведення особистого селянського господарствапо пров. Кооперативний в с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/83 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Моторному А.М.   Розглянувши клопотання громадянина України Моторного Андрія Миколайовича (вх. № С-85 від 05.02.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Моторному Андрію Миколайовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/84 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дрозд Ю.М.   Розглянувши клопотання громадянки України Дрозд Юлії Миколаївни(вх. № Д-86 від 05.02.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Дрозд Юлії Миколаївнів наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                  Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               № 7/85 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ткаченко А.П.   Розглянувши клопотання громадянки України Ткаченко Альони Павлівни (вх. № Т-99 від 18.02.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Ткаченко Альоні Павлівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/86 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Саустенко А.О.   Розглянувши клопотання громадянки України Саустенко Алли Олегівни (вх. № С-107 від 19.02.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Саустенко Аллі Олегівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконаннямцьогорішенняпокласти на постійнудепутатськукомісіюз питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/87 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Власюку І.С.   Розглянувши клопотання громадянина України Власюка Івана Сергійовича (вх. № В-161 від 15.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Власюку Івану Сергійовичув наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконаннямцьогорішенняпокласти на постійнудепутатськукомісіюз питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/88 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ємцю С.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Ємця Сергія Васильовича (вх. № Є-119 від 25.02.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0500 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувач, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Ємцю Сергію Васильовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,0500 га для ведення особистого селянського господарства в с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології   Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/89 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бартецькій В.І.   Розглянувши клопотання громадянки України Бартецької Вікторії Іванівни(вх. № Б-433 від 24.03.2021 року)про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1060 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Північна в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Бартецькій Вікторії Іванівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1060 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. Північна в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області. 2.Повідомити про це рішення заявника. 3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/90 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дністрянській Ю.А.   Розглянувши клопотання громадянки України Дністрянської Юлії Анатоліївни(вх. №Д-403 від 22.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Дністрянській Юлії Анатоліївні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/91 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бартецькому П.Ю.   Розглянувши клопотання громадянина України Бартецького Павла Юрійовича(вх. №Б-432 від 24.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Бартецькому Павлу Юрійовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведенняу власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/92 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Добросол С.І.   Розглянувши клопотання громадянки України Добросол Сніжани Ігорівни(вх. № Д-410 від 23.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1463,81 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Добросол Сніжані Ігорівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1463,81 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/93 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Добросол С.І.   Розглянувши клопотання громадянки України Добросол Сніжани Ігорівни (вх. №Д-412 від 23.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1202,07 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Добросол Сніжані Ігорівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1202,07 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/94 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Добросол С.І.   Розглянувши клопотанн ягромадянки України Добросол Сніжани Ігорівни(вх. № Д-414 від 23.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1363,38 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Добросол Сніжані Ігорівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1363,38 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/95 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Циганкову Ю.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Циганкова Юрія Вікторовича (вх. №Ц-415 від 23.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Циганкову Юрію Вікторовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/96 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Циганкову Ю.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Циганкова Юрія Вікторовича (вх. №Ц-416 від 23.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Циганкову Юрію Вікторовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/97 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Циганкову Ю.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Циганкова Юрія Вікторовича (вх. №Ц-418 від 23.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме в клопотанні не вказано орієнтовну площу земельної ділянки та не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Циганкову Юрію Вікторовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/98 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Циганкову Ю.В.   Розглянувши клопотаннягромадянина України Циганкова Юрія Вікторовича (вх. №Ц-417 від 23.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме в клопотанні не вказано орієнтовну площу земельної ділянки та не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Циганкову Юрію Вікторовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва індивідуальних гаражів в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                        №7/99 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Михайліченку В.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Михайліченка Віктора Вікторовича (вх. №М-428 від 24.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Салютна в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Михайліченку Віктору Вікторовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Салютна в с. ГатнеКиєво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15 квітня 2021 року                                                                     №7/100 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Полегенько О.В.   Розглянувши клопотаннягромадянки України Полегенько Оксани Вікторівни (вх. № П-438 від 25.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Коцюбинського між 12 та 18 в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Полегенько Оксані Вікторівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Коцюбинського між 12 та 18 в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/101 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Полегеньку С.О.   Розглянувши клопотання громадянина України Полегенька Сергія Олександровича (вх.№П-437 від 25.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Берегова між 52 та 56 в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Полегеньку Сергію Олександровичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Берегова між 52 та 56 в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/102 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Полегенько А.Г.   Розглянувши клопотаннягромадянки України Полегенько Алли Григорівни (вх.№П-440 від 25.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1150 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Дорошенка між 2 та 6 в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Полегенько Аллі Григорівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1150 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Дорошенка між 2 та 6 в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/103 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Полегеньку О.Ф.   Розглянувши клопотаннягромадянина України Полегенька Олександра Федоровича (вх. № П-439 від 25.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1620 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Калинова навпроти ділянки 15 в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Полегеньку Олександру Федоровичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1620 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудпо вул. Калинова навпроти ділянки 15 в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/104 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному О.В.   Розглянувши клопотаннягромадянина України Червоного Олександра Валентиновича (вх. № Ч-504 від 29.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1001,15 м2 для ведення особистого селянського господарствав с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача (Васильківське лісництво), враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Червоному Олександру Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 1001,15 м2 для ведення особистого селянського господарствав с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/105 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному О.В.   Розглянувши клопотанн ягромадянина України Червоного Олександра Валентиновича (вх. №Ч-503 від 29.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1209,11 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Червоному Олександру Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 1209,11 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/106 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному О.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Червоного Олександра Валентиновича (вх.№Ч-502 від 29.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 798,37 м2 для ведення особистого селянського господарствав с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача (Васильківське лісництво), враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Червоному Олександру Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 798,37 м2 для ведення особистого селянського господарствав с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/107 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному О.В.   Розглянувши клопотаннягромадянина України Червоного Олександра Валентиновича (вх. №Ч-499 від 29.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1084,62 м2 для ведення особистого селянського господарствав с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Червоному Олександру Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 1084,62 м2 для ведення особистого селянського господарствав с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/108 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному О.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Червоного Олександра Валентиновича (вх. № Ч-500 від 29.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 887,59 м2 для ведення особистого селянського господарствав с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Червоному Олександру Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 887,59 м2 для ведення особистого селянського господарствав с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/109 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному В.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Червоного Валентина Валентиновича (вх.№Ч-501 від 29.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1258,8 м2 для ведення садівництвав с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, а саме земельна ділянка розташована за межами населеного пункту с. Віта-Поштова, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Червоному Валентину Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 1258,8 м2 для ведення садівництвав с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/110 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному В.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Червоного Валентина Валентиновича (вх.№Ч-498 від 29.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1031,19 м2 для ведення садівництвав с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, а саме земельна ділянка розташована за межами населеного пункту с. Віта-Поштова, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Червоному Валентину Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 1031,19 м2 для ведення садівництвав с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/111 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному В.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Червоного Валентина Валентиновича (вх.№Ч-496 від 29.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1031,19 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Червоному Валентину Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 1031,19 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/112 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному В.В.   Розглянувши клопотаннягромадянина України Червоного Валентина Валентиновича (вх.№Ч-497 від 29.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1185,7 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Червоному Валентину Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 1185,7 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/113 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному В.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Червоного Валентина Валентиновича (вх.№Ч-495 від 29.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1163,15 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Червоному Валентину Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 1163,15 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спорудв с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/114 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Колесник Т.Ю.   Розглянувши клопотання громадянки України Колесник Тетяни Юріївни (вх.№К-401 від 22.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для ведення особистого селянського господарствав с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Колесник Тетяні Юріївні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для ведення особистого селянського господарствав с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/115 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Коноваленко О.А.   Розглянувши клопотання громадянина України Коноваленко Олексія Андрійовича (вх. №К-525 від 31.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею не більше 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Коноваленку Олексію Андрійовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/116 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Криворучку Д.І.   Розглянувши клопотання громадянки України Криворучко Дмитро Іванович (вх. № К-561 від 06.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1035,55 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Криворучку Дмитру Івановичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 1035,55 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/117 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Іванчихіній Я.І.   Розглянувши клопотання громадянки України Іванчихіної Яни Ігорівни (вх.№І-526 від 01.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоди землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Іванчихіній Яні Ігорівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/118 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Крижановському А.О.   Розглянувши клопотання громадянина України Крижановського Артура Олександровича (вх.№К-527 від 01.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Крижановському Артуру Олександровичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/119 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мірзоєву Я.Р.   Розглянувши клопотання громадянина України Мірзоєва Якима Рафаїла Огли (вх.№М-523 від 31.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею не більше 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Мірзоєва Якиму Рафаїлу Огли в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/120 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мірзоєвій В.В.   Розглянувши клопотання громадянки України Мірзоєвої Вікторії Вадимівни (вх.№М-522 від 31.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею не більше 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Мірзоєвій Вікторії Вадимівни в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/121 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бартецькій В.І.   Розглянувши клопотання громадянки України Бартецької Вікторії Іванівни (вх. №Б-515 від 30.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1088,06 м2 для ведення особистого селянського господарства в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Бартецькій Вікторії Іванівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1088,06 м2 для ведення особистого селянського господарства в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/122 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Коноваленко Д.Ю.   Розглянувши клопотання громадянки України Коноваленко Дарії Юріївни (вх.№М-524 від 31.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача,, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянці України Коноваленко Дарії Юріївні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК   ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/123 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бартецькому П.Ю.   Розглянувши клопотання громадянина України Бартецького Павла Юрійовича (вх. №Б-514 від 30.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Бартецькому Павлу Юрійовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га для ведення садівництва в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/124 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Штельмаху С.Л.   Розглянувши клопотання громадянина України Штельмаха Сергія Леонідовича (вх. № Ш-516 від 30.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1227 м2 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Штельмаху Сергію Леонідовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1227 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Києво-Святошинського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/125 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному О.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Червоного Олександра Валентиновича (вх. № Ч-507 від 29.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1319,03 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Червоному Олександру Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1319,03 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/126 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному О.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Червоного Олександра Валентиновича (вх. № Ч-505 від 29.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1111,22 м2 для ведення особистого селянського господарства в с. Гатне Фастівського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Червоному Олександру Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1111,22 м2 для ведення особистого селянського господарства в с. Гатне Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/127 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Червоному О.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Червоного Олександра Валентиновича (вх. № Ч-506 від 29.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1022,57 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Червоному Олександру Валентиновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1022,57 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/128 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Котрязі А.А.   Розглянувши клопотання громадянина України Котряги Артема Андрійовича (вх. №К-344 від 15.02.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1131 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Котрязі Артему Андрійовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1131 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/129 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Дуді М.П.   Розглянувши клопотання громадянина України Дуди Миколи Петровича (вх. №Д-466 від 26.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0180 га для ведення особистого селянського господарства в с. Гатне Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Дуді Миколі Петровичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0180 га для ведення особистого селянського господарства в с. Гатне Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/130 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Федосєєву А.М.   Розглянувши клопотання громадянина України Федосєєва Анатолія Миколайовича (вх.№Ф-468 від 26.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1400 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Федосєєву Анатолію Миколайовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1400 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/131 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Болгарчук В.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Болгарчук Віталія Васильовича (вх. №Б-537 від 02.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1484,38 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Болгарчук Віталію Васильовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1484,38 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/132 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Демчуку І.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Демчука Ігоря Володимировича (вх. №Д-533 від 02.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Демчуку Ігорю Володимировичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Гатне Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/133 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Рябой О.М.   Розглянувши клопотання громадянина України Рябой Олексій Миколайович (вх. №Р-534 від 02.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 973,82 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Рябой Олексій Миколайович в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 973,82 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/134 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Рябой О.М.   Розглянувши клопотання громадянина України Рябой Олексій Миколайович (вх. №Р-535 від 02.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 926,67 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Рябой Олексій Миколайович в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 926,67 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/135 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Рябой О.М.   Розглянувши клопотання громадянина України Рябой Олексій Миколайович (вх. №Р-536 від 02.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1375,32 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с.Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Рябой Олексій Миколайович в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1375,32 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Віта Поштова Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/136 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лук’янець О.І. Розглянувши клопотання громадянина України Лук’янець Олега Ігоровича (вх. №Р-590 від 09.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1035,55м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Лук’янець Олегу Ігоровичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 1035,55м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/137 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лук’янець О.І. Розглянувши клопотання громадянина України Лук’янець Олега Ігоровича (вх. №Л-592 від 09.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 984,52 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Лук’янець Олегу Ігоровичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 984,52 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/138 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лук’янець О.І. Розглянувши клопотання громадянина України Лук’янець Олега Ігоровича (вх. №Л-593 від 09.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 974,09 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Лук’янець Олегу Ігоровичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 974,09 м2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/139 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гурей А.М. Розглянувши клопотання адвокатського об’єднання «Казачук та партнери» в інтересах громадянина України Гурея Андрія Михайловича (вх. №1100 від 09.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1127 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Гурей Андрію Михайловичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею площею 0,1127 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/140 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Хомич Ю.Є. Розглянувши клопотання адвокатського об’єднання «Казачук та партнери» в інтересах громадянина України Хомич Юрія Євгеновича (вх. №1053 від 06.04.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2279 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Хомич Юрію Євгеновичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1127 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Юрівка Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/141 с. Гатне Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Сергуненковій О.С. Розглянувши клопотання громадянки України Сергуненкової Олени Станіславівни (вх. №С-420 від 24.03.2021 року) щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0207 га для індивідуального дачного будівництва в с.Гатне Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології та керуючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:   1.Відмовити громадянину України Сергуненковій Олені Станіславівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,0207 га для індивідуального дачного будівництва в с.Гатне Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області.
  1. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/142 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шовтенко К.В.   Розглянувши клопотання громадянкиУкраїни Шовтенко Катерини Володимирівни(вх. № Ш-199 від 26.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме до клопотання не додано згоду землекористувача, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Шовтенко Катерині Володимирівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                  Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/143 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Нестеренку Ю.А.   Розглянувши клопотання громадянина України Нестеренка Юрія Анатолійовича (вх. № Н-175 від 19.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області, у зв’язку з тим, що подане клопотання суперечить вимогам ст. 118 Земельного кодексу України, а саме в клопотанні не вказано орієнтовну площу земельної ділянки, не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Нестеренку Юрію Анатолійовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/144 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ярмольчику М.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Ярмольчика Михайла Валерійовича(вх. № Я-177 від 19.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання не відповідає вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Ярмольчику Михайлу Валерійовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/145 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Котирлу К.І.   Розглянувши клопотання громадянина України Котирла Костянтина Ігорьовича(вх. № К-171 від 17.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для ведення особистого селянського господарства в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання не відповідає вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Котирлу КостянтинуІгорьовичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для ведення особистого селянського господарства в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
2 Повідомити про це рішення заявника. 3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/146 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Котирло П.І.   Розглянувши клопотання громадянки України Котирло Поліни Ігорівни(вх. № К-170 від 17.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для ведення особистого селянського господарства в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання не відповідає вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Котирло Поліні Ігорівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1500 га для ведення особистого селянського господарства в межах Гатненської сільської ради Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/147 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Казанецькій М.О.   Розглянувши клопотання громадянки України Казанецької Марії Олегівни (вх. № К-215 від 31.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання не відповідає вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянці України Казанецькій Марії Олегівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власністьземельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.     Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               № 7/148 с. Гатне   Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Казанецькому В.О.   Розглянувши клопотання громадянина України Казанецького Василя Олеговича(вх. № К-216 від 31.03.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області,у зв’язку з тим, що подане клопотання не відповідає вимогам статті 118 Земельного Кодексу України, а саме до клопотання не додано графічні матеріали бажаного місця розташування земельної ділянки, враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології такеруючись ст.ст.12, 20, 39, 186, 186-1 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Казанецькому Василю Олеговичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Віта-Поштова Києво-Святошинського району Київської області.
  2. Повідомити про це рішення заявника.
3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                           Олександр ПАЛАМАРЧУК     ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ СЬОМА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ   Р І Ш Е Н Н Я від 15.04.2021 року                                                                               №7/149 с. Гатне   Про відмову в затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лебідю Ю.В.   Розглянувши клопотання громадянина України Лебідя Юрія Вікторовича (вх. № Л-77 від 03.02.2021 року) ) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки загальною площею 0,0021 га для будівництва індивідуальних гаражів, що розташована по вул. Шевченка в с. Юрівка Києво-Святошинського району Київської області (кадастровий номер 3222481202:02:005:0216), у зв’язку з тим, що документацію подано з невідповідністю вимогам законів, а саме п. 15 ст. 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України «Про землеустрій», враховуючи висновок постійній комісії з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, та керуючись статтями40, 121, 122, 123 та розділом X„Перехідні положення” Земельного кодексу України, ст. 55 ЗУ «Про землеустрій», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Відмовити громадянину України Лебідю Юрію Вікторовичу у затверджені проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів, що розташована за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, с. Юрівка, вул. Шевченка.
2.Повідомити про це рішення заявника. 3.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології.   Сільський голова                                              Олександр ПАЛАМАРЧУК    
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-