Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ДЕСЯТА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 року                                                                               №10/89

с. Гатне

Про розробку проекту землеустрою

щодо встановлення меж земель водного

фонду та водоохоронної зони водних об’єктів

 в натурі (на місцевості) на території Гатненської сільської ради

  Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.. ст.. 12, 116, 118, 121, 124, 134 Земельного кодексу України, врахувавши  вимогу Державної екологічної інспекції України № 2/142 від 13.05.2021 року, про розробки проекту землеустрою щодо встановлення меж водного фонду та водоохоронних зон водних об’єктів в натурі (на місцевості) на території Гатненської сільської ради, Фастівського району Київської області, Гатненська сільська рада   ВИРІШИЛА:  
  1. Надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо встановлення меж земель водного фонду та водоохоронної зони водних об’єктів в натурі (на місцевості) на території Гатненської сільської ради.
  2. Роботи з розроблення проекту розпочати після укладання договору із юридичною (фізичною) особою, яка у відповідності до Закону України «Про землеустрій» є розробником документації із землеустрою.
  3. Погоджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність протягом 12 місяців з дня набрання чинності даного рішення направити до Гатненської сільської ради на затвердження.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології сільської ради.
    Сільський голова                                            Олександр ПАЛАМАРЧУК  
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-