Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ДЕСЯТА СЕСІЯ VІІІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

від 08 липня 2021 року                                                                        № 10/86

с. Гатне

Про передачу державного майна у комунальну власність Гатненської територіальної громади 

  Відповідно до   Законів України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482  "Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи рішення  восьмої позачергової сесії Гатненської сільської ради VIIІ скликання від 13.05.2021 № 8/3 «Про погодження пропозиції щодо безоплатної передачі майна з державної у комунальну власність»,   наказ Міністерства юстиції України від 01.06.2021 № 1951/5 «Про передачу державного майна у комунальну власність», керуючись ст. 26,   Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 136, ст. 137 Господарського кодексу України,    Гатненська сільська рада ВИРІШИЛА:
  1. Затвердити акт приймання-передачі майна з державної власності у комунальну Гатненської територіальної громади в особі Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області, що додається.
  2. Прийняти з державної власності Міністерства юстиції України у комунальну власність Гатненської територіальної громади в особі Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області майно згідно затвердженого акта приймання-передачі від 07.07.2021.
  3. Виконавчому комітету Гатненської сільської ради прийняти майно згідно акта приймання – передачі та забезпечити його відповідний облік.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну депутатську комісію Гатненської сільської ради з питань законності, правопорядку, боротьби з корупцією, регуляторної політики, свободи слова, захисту прав і законних інтересів громадян та взаємодії із засобами масової інформації.
  Сільський голова                                                  Олександр ПАЛАМАРЧУК  
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-