Новини

Повідомлення про початок розроблення комплексного плану просторового розвитку території Гатненської територіальної громади та внесення пропозицій до нього фізичними та юридичними особами

З метою забезпечення сталого розвитку Гатненської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Гатненська сільська рада рішенням 19 сесії VIII скликання від 10 лютого 2022 року  № 19/30 розпочала процедуру розробки комплексного плану просторового розвитку території Гатненської територіальної громади. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному веб-сайті громади https://gatne-rada.gov.ua

З метою урахування громадських інтересів при розробленні комплексного плану просторового розвитку території Гатненської територіальної громади пропонуємо всім мешканцям громади та суб’єктам господарювання подавати свої пропозиції до зазначеної містобудівної документації.

Пропозиції приймаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає з 06.06.2022 року по 30.06.2022 року включно у відділ містобудування та архітектури Гатненської сільської ради за адресою: Київська обл., Фастівський р-н., с. Гатне, вул. Київська, 138. Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відповідальна особа - начальник відділу містобудування та архітектури Ляш О.С.

рішення_9-30_d31ab.pdf 

додаток_до_рішення_19-30_79f65.pdf

Повідомлення про початок процедури створення робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Гатненської територіальної громади.

На вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» Гатненська сільська рада повідомляє про початок прийому заявок  від активних мешканців громади, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з формування завдання на розроблення комплексного плану просторового розвитку території Гатненської територіальної громади.

Заяви приймаються з 06.06.2022 року по 30.06.2022 року включно на ім’я сільського голови (О. І. Паламарчука) в електронному вигляді на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або у паперовому вигляді за адресою Київська обл., Фастівський р-н., с. Гатне, вул. Київська, 138.

зразок_заявм_на_включення_до_групи_70070.pdf

Відділ земельних відносин,

містобудування та архітектури

 

 

Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-