Новини

Сьогодні голова Гатненської сільської  ради  Олександр Паламарчук провів  нарада з Президентами учнівського самоврядування, директорами, педагогами, учнями шкіл та батьками щодо учнівського самоврядування у громаді. Головна мета учнівського самоврядування - залучення дітей та молоді до прийняття рішень; захист прав та інтересів учнів; реалізація інтересів учнів, підтримка їхніх здібностей, прав та свобод; створення умов для самореалізації; налагодження контактів та реалізація спільних проєктів, ініційованих учнями.
Денис Якименко, Даша Тимофєєва очолюють учнівське самоврядування в
Юрівська школа, Київська область, а Роман Кагамлик  та Анна Мельниченко ГатненськаЗОШ І-ІІІ ступенів. Вони розповіли про відповідальність, партнерство, розвиток особистості та компетентностей в освітніх галузях. Президенти та парламентарі учнівського самоврядування залучають учнів до активної діяльності у тісній співпраці з адміністрацією шкіл. Головне - взаємодія та підтримка, адже звідси народжується прагнення до лідерства та успіху!
Як зазначив Олександр Паламарчук - голова Гатненської сільської ради: "Шкільне самоврядування дає можливість проявити себе як лідера, що має вагоме значення для подальшого моделювання свого майбутнього. А взаємодія батьки-учні-вчителі - це завжди гарантований успіх! Важливо пам'ятати: кожен будує сам своє життя! Саме тому якісна та цікава освіта, здобуття компетентностей в усіх галузях - новий рівень для учнів нашої громади, а звідси - нові завдання для нас!"
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-