Рада

  ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЧОТИРНАДЦЯТА СЕСІЯ VІІІ  СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

від 04 листопада 2021 року                                                                        № 14/

с. Гатне

Про прийняття в комунальну власність

Гатненської територіальної громади

основних засобів

         Розглянувши лист директора Департаменту екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації Ганни ТКАЛІЧ від 25.10.2021 р.№03-02.2-05/5633, керуючись статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою впровадження сортування відходів на території Гатненської сільської територіальної громади, підвищення екологічної свідомості широких верст населення в рамках реалізації заходів Програми охорони довкілля, поводження з твердими побутовими відходами та раціональним використанням природних ресурсів у Гатненській територіальній громаді на 2021 - 2023 роки, затвердженої рішенням Гатненської сільської ради від 24.12.2020 року № 3/5, враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії ради з питань земельних відносин, містобудування, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології, сесія Гатненської сільської ради ВИРІШИЛА
  1. Прийняти безоплатно від Департаменту екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації в комунальну власність Гатненської сільської територіальної громади Київської області 27 контейнерів для роздільного збору побутових відходів загальною вартістю 673 272 грн. (з ПДВ), 1 бокс для роздільного збору відходів (комплект трьох-секційний для роздільного збору патеру, пластику, скла) вартістю 25 296,00 грн. (з ПДФ), 1 євро контейнер оцинкований (гаряче оцинкування) для збору відходів вартістю 12 480,00 грн. (з ПДФ), усього на загальну суму 711 048,00 грн. (з ПДФ).
2.Делегувати до складу комісії з приймання-передачі матеріальних активів  наступних осіб: - Вітенка Сергія Миколайовича – першого заступника Гатненського сільського голови; - Тромсу Олександра Олександровича -  директора Комунального підприємства Гатненської сільської ради «МКП «Гатне»».
  1. Уповноважити Гатненського сільського голову затвердити акти приймання – передачі матеріальних активів.
  2. Визначити Комунальне підприємство Гатненської сільської ради «МКП «Гатне»» балансоутримувачем матеріальних активів та закріпити за ним на праві господарського відання майно, зазначене у пункті 1 цього рішення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну депутатську комісію ради з питань земельних відносин, містобудування, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології (Вітенко С.М.).
  Сільський голова                                                   Олександр ПАЛАМАРЧУК        
Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-