Новини

Громадські слухання щодо Робочого проекту «Розроблення схем організації дорожнього руху в районі підвищених пішохідних переходів по вулицях: Звенигородській, Набережній, Боярській, Тараса Шевченка в с. Віта-Поштова та Юрівка Фастівського району Київської області»

15 грудня 2021 року о 10 годині 00 хвилин в приміщені Віто-Поштового старостинського округу Гатненської сільської ради Фастівського району Київської області за адресою – с. Віта-Поштова, вул. Боярська, 4 відбудуться громадські обговорення Робочого проекту «Розроблення схем організації дорожнього руху в районі підвищених пішохідних переходів по вулицях: Звенигородській, Набережній, Боярській, Тараса Шевченка в с. Віта-Поштова та Юрівка Фастівського району Київської області».

            Ознайомитись з даним проектом можна в приміщенні Віто-Поштового старостинського округу Гатненської сільської ради за адресою – с. Віта-Поштова, вул. Боярська, 4, в робочі дні з 09 год 00 хв до 18 год 00 хв (обідня перерва з 13 год 00 хв до 14 год 00 хв).

Пропозиції та зауваження до проекту приймаються в письмовій формі або можуть буті надіслані на електрону адресу Гатненської сільської ради - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення проекту – староста Климук Артем Геннадійович

Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-