Рада

ГАТНЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Постійна комісія з питань земельних відносин, містобудування, архітектури, капітального будівництва, агропромислового комплексу, охорони навколишнього середовища та екології

 ПРОТОКОЛ № 12

Місце проведення засідання комісії: с.Гатне, вул. Київська, 138, депутатська кімната Гатненської сільської ради.

Дата та час засідання комісії:23.11.2021 року, 15год. 00 хв.

Присутні: Вітенко С.М. - голова комісії, Дубина В.В. - заступник голови комісії, Тромса О.О.- секретар комісії

 

Порядок денний

 

  1. Про розгляд заяв щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.
  2. Про розгляд заяв щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
  3. Про розгляд заяв щодо припинення права користування земельною ділянкоюна умовах оренди.
  4. Про розгляд заяв щодо продажу земельної ділянки.
  5. Про розгляд заяв щодо затвердження детального плану території.
  6. Про розгляд заяв щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  7. Про розгляд заяв щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
  8. Про розгляд заяв щодо затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок у власність.
  9. Про розгляд заяв щодо затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється.

 

Слухали: Секретаря комісії Тромсу О.О. щодо затвердження порядку денного.

Голосували: За – 3, Проти – 0, Утримались – 0.

Вирішили: Затвердити порядок денний протоколу № 12 від 23.11.2021 року, 15год. 00 хв.

 

Слухали: Секретаря комісії Тромсу О.О., який запропонував розглянути подані заяви і окремо по кожній прийняти рішення щодо можливості винесення проекту рішення на чергову сесію Гатненської сільської ради.

Вирішили: Розглянути подані заяви і, окремо по кожній  прийняти рішення, щодо можливості винесення проекту рішення на чергову сесію Гатненської сільської ради (за-3, проти-0, утрималось -0).

 

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Чорної Яніни Геннадіївни (вх. № Ч-2218 від 05.11.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), орієнтовною площею 0,1500 га, яка розташована на території с. Юрівка, Фастівського району, Київської області.

Вирішили рекомендувати відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність,у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні третіх осіб, що суперечить чинному законодавству.(за-3, проти-0, утрималось -0)

 

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Кухара Вадима Володимировича (вх. № К-2186 від 28.10.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), орієнтовною площею 0,1200 га, яка розташована на території с. Гатне, Фастівського району, Київської області

Вирішили рекомендувати відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні третіх осіб, що суперечить чинному законодавству.(за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Кухара Вадима Володимировича (вх. № К-2187 від 28.10.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), орієнтовною площею 0,1200 га, яка розташована на території с. Гатне, Фастівського району, Київської області

Вирішили рекомендувати відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, у зв’язку з тим, що позначена на графічних матеріалах земельна ділянка перебуває у користуванні третіх осіб, що суперечить чинному законодавству.(за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали:Про розгляд клопотання громадянина України Мельничука Дениса Сергійовича(вх. № М-2204 від 03.11.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення садівництва, орієнтовною площею від 0,0600 до 0,0650 га, яка розташована на території с. Віта-Поштова, Фастівського району, Київської області.

Вирішили: рекомендувати відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, у зв’язку з тим, що заявлена ініціатива суперечить містобудівній документації, що суперечить чинному законодавству.(за-3, проти-0, утрималось -0).

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки УкраїниЛевченко Альбіни Сергіївни (вх. № Л-2291 від 19.11.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для індивідуального садівництва, орієнтовною площею 0,1000 га, яка розташована на території с. Гатне, Фастівського району, Київської області,

Вирішили: рекомендувати відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власністьу зв’язку з тим, що до клопотання не додано графічні матеріали з зазначенням бажаного місця розташування земельної ділянки, що суперечить чинному законодавству.(за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Неспанова Віктора Миколайовича (вх. № Н-2206 від 03.11.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території Гатненської територіальної громади, Фастівського району, Київської області,

Вирішили: рекомендувати відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, у зв’язку з тим, що до клопотання не додано графічні матеріали з зазначенням бажаного місця розташування земельної ділянки, що суперечить чинному законодавству.(за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Бодяна Олександра Володимировича (вх. № Б-2254 від 16.11.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, орієнтованою площею 2,0000 га, яка розташована на території Гатненської територіальної громади, Фастівського району, Київської області.

Вирішили рекомендувати відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, у зв’язку з тим, що до клопотання не додано графічні матеріали з зазначенням бажаного місця розташування земельної ділянки, що суперечить чинному законодавству.(за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина УкраїниБезпалого Олексія Сергійовича (вх. № Б-2237 від 10.11.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), орієнтованою площею 0,1500 га, яка розташована на території Гатненської сільської ради, Фастівського району, Київської області,

Вирішили: рекомендувати відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власністьу зв’язку з тим, що до клопотання не додано графічні матеріали з зазначенням бажаного місця розташування земельної ділянки, що суперечить чинному законодавству.(за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Палатової Неллі Миколаївни (вх. № П-628 від 26.10.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для особистого селянського господарства площею 0,1000 га, яка розташована на території Гатненської територіальної громади, Фастівського району, Київської області,

Вирішили рекомендувати відмовити у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, у зв’язку з тим, що до клопотання не додано графічні матеріали з зазначенням бажаного місця розташування земельної ділянки, що суперечить чинному законодавству.(за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали:Про розгляд клопотання громадянки України Григоровської Лариси Олександрівни(вх. № Г-653 від 05.11.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0116 га, для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на території с. Віта-Поштова, вул. Вереснева, Фастівського району, Київської області.

Вирішили: рекомендувати надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.(за-3, проти-0, утрималось -0)

 

 

Слухали:Про розгляд клопотання громадянина України Семеруна Валентина Миколайовича(вх. № С-2240 від 10.11.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0825 га,для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на території с. Гатне, вул. Прикордонна, Фастівського району, Київської області.

Вирішили: рекомендувати надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали:Про розгляд клопотання громадянина України Мазура Олега Броніславовича(вх. № М-2200 від 01.11.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0520 га,для індивідуального садівництва, яка розташована на території Гатненської сільської ради, ГО «Садівницьке товариство «Вишневе», вул. Набережна, 22, Фастівського району, Київської області.

Вирішили: рекомендувати надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.(за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали:Про розгляд клопотання громадянки України Онопрієнко Анастасії Борисівни(вх. № О-2207 від 03.11.2021 року) про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0502 га,для індивідуального садівництва, яка розташована на території Гатненської сільської ради, ГО «Садівницьке товариство «Вишневе», вул. Гудзя, 10, Фастівського району, Київської області.

Вирішили: рекомендувати надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність. (за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали:Про розгляд клопотання громадянки України Давиденко Інни Олександрівни(вх. № Д-2303 від 23.11.2021 року) щодо надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0800 га,для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на території с. Гатне, вул. Озерна, Фастівського району, Київської області(кадастровий номер 3222481601:01:010:0044).

Вирішили: рекомендувати надати дозвілна розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки(за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Ширкової Людмили Василівни (вх. Ш-2161 від 26.10.2021 року) про внесення змін в рішення Гатненської сільської ради від 26.08.2021 року № 12/172 про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки, у зв’язку зі зміною площі згідно кадастрового плану з 0,1450 га до 01648 га, яка розташована на території с. Гатне, вул. Лісова, 34, Фастівського району, Київської області.

Вирішили: винести на розгляд сесії проект рішення щодо внесення змін у     рішення дванадцятої сесії VIII скликання Гатненської сільської ради від 26.08.2021 року № 12/172 (за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали: Про розгляд клопотання ТОВ «Профцентр АРМАДА»(вх. № 3838 від 19.11.2021 року) щодо припиненняправа користування земельною ділянкоюна умовах оренди, орієнтовною площею 0,0159 га,надану для експлуатації та догляду за гідротехнічними, іншими водогосподарськими спорудами і каналами, яка розташована на території с. Гатне, вул. Берегова, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481600:02:007:0255).

Вирішили: рекомендувати припинити право користування земельною ділянкоюна умовах оренди.(за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали:Про розгляд клопотання громадянина України Юрчишина Сергія Валерійовича (вх. № 321 від 29.09.2021 року) щодо викупу земельної ділянкидля будівництва та обслуговування будівель торгівлірозміщення та обслуговування існуючого нежитлового приміщення торгівельного павільйону, площею 0,0300 га, яка розташована повул. Боярська 4а,с. Віта-Поштова, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481201:01:001:0005)

Вирішили: рекомендувати надати дозвіл на викуп земельної ділянки                 (за-3, проти-0, утрималось -0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Науменко Людмили Іванівни (вх. № Н-2317 від 23.11.2021 року) щодо затвердження детального плану території загальною площею 0,7405 га, яка розташована на території с. Гатне, вул. Прикордонна та Жулянська, Фастівського району Київської області (кадастрові номера3222484000:02:002:5395,3222481600:02:002:0035, 3222484000:02:002:5571, 3222481600:02:002:0046).

Вирішили: рекомендувати затвердити детальний план території                         (за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Іванова Сергія Олександровича (вх. № І-2315 від 23.11.2021 року) щодо затвердження детального плану території загальною площею 0,6833 га, яка розташована на території с. Юрівка, вул. Набережна, 16,Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481202:02:010:0089).

Вирішили: рекомендувати затвердити детальний план території               (за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Руднік Тетяни Вікторівни (вх. № Р-2162 від 26.10.2021 року) щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,1163 га,яка розташована на території с. Юрівка, вул. Кооперативна, 43, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481202:02:003:0085) .

Вирішили: рекомендувати затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Коваль Оксани Степанівни (вх. № 3591 від 28.10.2021 року) щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,0780 га,яка розташована на території с. Гатне, вул. Польова, 10, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481601:01:003:0089) .

Вирішили: рекомендувати затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Костенка Василя Васильовича (вх. № 3602 від 08.11.2021 року) щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,1410 га, яка розташована на територіїс. Гатне, вул. Київська, 80, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481601:01:005:0076) .

Вирішили: рекомендувати затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Скоробагатька Ігоря Валентиновича (вх. № С-2217 від 05.11.2021 року) щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,1267 га, яка розташована на території с. Гатне, вул. Виноградна, 6, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481601:01:051:0015) .

Вирішили: рекомендувати затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Микитенко Наталії Олександрівни (вх. № М-2314 від 23.11.2021 року) щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,1062 га, яка розташована на території с. Гатне, вул. Доброго Шляху, буд. 10-Б, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481601:01:001:0040) .

Вирішили: рекомендувати затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання ТОВ «ІНСТИТУТ НЕЗАЛЕЖНОЇ ЕКСПЕРТНОЇ ОЦІНКИ» (вх. № 3873 від 23.11.2021 року) щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Гатненської сільської ради для обслуговування об’єктів рекреаційного призначення на території с. Гатне, загальною площею 2,0961 га,яка розташована на території с. Гатне, вул. Валовня Карпа, діл. 1, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481601:01:050:0008) .

Вирішили: рекомендувати затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання ТОВ «ІНСТИТУТ НЕЗАЛЕЖНОЇ ЕКСПЕРТНОЇ ОЦІНКИ» (вх. № Г-2305 від 23.11.2021 року) щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Гатненської сільської ради для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, загальною площею 0,9267 га, яка розташована на території с. Гатне, вул. Київська, діл. 138, Гатненської сільської ради,Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481601:01:011:0124) .

Вирішили: рекомендувати затвердити технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки (за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Вовкогона Миколи Олексійовича (вх. № В-651 від 01.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки загальною площею 0,0500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на територіїс. Віта-Поштова, Фастівського району Київської області (кадастровий номер 3222481201:01:005:0167).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передати земельну ділянку у власність(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Науменко Олени Олексіївни (вх. № Н-647 від 01.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки загальною площею 0,1250 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована на території с. Юрівка, вул. Тарасівська, 25-А, Фастівського району Київської області (кадастровий номер 3222481202:02:007:0123).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передати земельну ділянку у власність(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Морозова Георгія Сулікоєвича (вх. № М-648 від 01.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки загальною площею 0,1277 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на територіїс. Юрівка, Фастівського району Київської області (кадастровий номер 3222481202:02:008:0057).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передати земельну ділянку у власність(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Ярошенка Юрія Олександровича (вх. № Я-667 від 22.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки загальною площею 0,0200 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на території с. Юрівка, вул. Шевченка, 144, Фастівського району Київської області (кадастровий номер 3222481202:02:007:0126).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передати земельну ділянку у власність(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Осадчої Алли Володимирівни (вх. № О-668 від 22.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки загальною площею 0,1000 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на територіїс. Юрівка, Фастівського району Київської області (кадастровий номер 3222481202:02:001:0066).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передати земельну ділянку у власність(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Огородника Івана Миколайовича (вх. № О-2197 від 29.10.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки загальною площею 0,1161 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на територіїс. Юрівка, Фастівського району Київської області (кадастровий номер 3222481202:02:001:0065).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передати земельну ділянку у власність(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Махньової Анастасії Анатоліївни (вх. № 3509 від 22.10.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки загальною площею 0,1500 га для ведення особистого селянського господарства, яка розташована на територіїс. Юрівка, Фастівського району Київської області (кадастровий номер 3222481202:02:001:0064).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передати земельну ділянку у власність(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Кириленка Гаврила Івановича (вх. № К-2194 від 29.10.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки загальною площею 0,0408 га для ведення колективного садівництва, яка розташована на території с. Гатне, ГО «Садівницьке товариство «Арсеналець», вул. Сонячна, 206-А, Фастівського району Київської області (кадастровий номер 3222481600:02:010:0557).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передати земельну ділянку у власність(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Кузьменка Сергія Мироновича(вх. № К-669 від 23.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1428 га цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства»  на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована на територіїс. Віта-Поштова, урочище «Нива», Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481201:01:013:5148).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Науменко Людмили Іванівни(вх. № Н-2249 від 15.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1000 га цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства»  на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована на територіїс. Гатне, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481600:02:010:0559).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

 

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Науменко Людмили Іванівни(вх. № Н-2247 від 15.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1500 га цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства»  на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована на території с. Гатне, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481600:02:010:0560).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Науменко Людмили Іванівни(вх. № Н-2248 від 15.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,4548 га цільове призначення якої змінюється із земель «для індивідуального садівництва»  на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована на території с. Гатне, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481600:02:010:5731).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Науменко Людмили Іванівни(вх. № Н-2246 від 15.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,2728 га цільове призначення якої змінюється із земель «для індивідуального садівництва»  на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована на території с. Гатне, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481600:02:010:5730).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Герецуна Андрія Вікторовича(вх. № Г-598 від 13.10.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0655 га цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована на території с. Віта-Поштова, вул. Берегова, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481201:01:008:5064).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Бучко Олени Василівни(вх. № Б-1993 від 28.09.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1548 га цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована на території с. Віта-Поштова, вул. Звенигородська, 94-А, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481201:01:012:0013).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Журавської Зої Олександрівни(вх. № Ж-2163 від 26.10.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0607 га цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення садівництва» на землі «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована на території с. Юрівка, СТ «Росинка+», вул. Виноградна, 2, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481200:04:006:0107).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Пахолки Олександра Вікторовича(вх. № 3876 від 23.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,2600 га цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу», яка розташована на території с. Гатне, вул. Космонавтів, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481601:01:006:0032).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Пахолки Олександра Вікторовича(вх. № 3875 від 23.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0800 га цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу», яка розташована на території с. Гатне, вул. Польова, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481601:01:006:0033).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Пахолки Олександра Вікторовича(вх. № 3874 від 23.11.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1000 га цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу», яка розташована на території с. Гатне, вул. Польова, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481601:01:006:0030).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянина України Кривця Дмитра Володимировича(вх. № 3550 від 26.10.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0957 га цільове призначення якої змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства» на землі «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі», яка розташована на території с. Віта-Поштова, вул. Польова, Фастівського району, Київської області (кадастровий номер 3222481201:01:008:0110).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Слухали: Про розгляд клопотання громадянки України Пахолки Юлії Олексіївни (вх. № 3106 від 27.09.2021 року) щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 0,1877 га цільове призначення яких змінюється із земель «для ведення особистого селянського господарства»та «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»  на землі «для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури», що розташовані в с. Гатне, Фастівського району, Київської області (кадастрові номери 3222481601:01:006:0027, 3222481601:01:054:5543, 3222481601:01:006:0036).

Вирішили: рекомендувати затвердити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок цільове призначення яких змінюється(за-3, проти-0, утрималось-0)

Голова комісії                                                                     Вітенко С.М.

Заступник голови комісії                                                  Дубина В.В.      

Секретар комісії                                                                 Тромса О.О.

Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-