Новини

Будьте вкрай обережні на воді!

З настанням спекотної погоди на водоймах України склалася критична ситуація із загибеллю людей на водних об’єктах. З початку року на водоймах України вже потонуло більше 260 осіб. З них на території Київської області уже виявлено 72 загиблих на водних об'єктах, а саме: Білоцерківський район - 18 осіб, Обухівський район - 11 осіб, Вишгородський район - 12 осіб, Бучанський район - 14 осіб, Бориспільський район - 7 осіб, Фастівський район - 6 осіб, Броварський район - 4 особи.

За аналогічний період 2020 виявлено 48 загиблих (збільшення на 44 %), всього за 2020 рік на водних об'єктах області загинуло 93 особи.

Навіть той, хто добре плаває, повинен постійно бути обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на воді. Знання та виконання правил поведінки на воді є запорукою безпеки життя, а також отримання задоволення від відпочинку. Необхідно звернути особливу увагу на пояснення правил поведінки на воді дітям.

Варто пам'ятати, що вода помилок не прощає, тому додержання правил та вимог безпеки дозволить Вам уникнути нещасних випадків під час відпочинку біля водних об'єктів.

Цінуйте власне життя, бережіть життя своїх дітей

 і не нехтуйте застереженнями!

Адреса
вул. Київська,138, с. Гатне, Фастівський р-н, Київська обл., 08160
Телефон/факс

(044) 251 05 11

КоНТАКТ-центр

-